Hogy csinálhatok két "kis" ketrecből nagyot? (tengerimalac)
A szürkének a rövidebb oldala is nyitható, azaz "összecsukható"! Hát nem tudom, ha az oldalával raknátok egymás mellé, és valami házibarkács módszerrel kipótolnátok ott, ahol nem ér össze...
Egyébként köszi a képeket!
A szürke hosszabbik oldalát nem lehet leszedni? Ugye ott a sarkaknál a műanyag le és az egyik hosszabb oldalt kikapjátok.
A pirosról az ajtót leveszitek és a két ketrecet összetoljátok. A réseket meg vmi hálóval betakarjátok.
De itt már tényleg egyszerűbb lenne a kettőt eladni és venni egy nagyobbat akár használtan.
mi nekünk pont ez volt a bajunk csak nálunk 100-as volt a nagy és 4 tengerimalacunk volt....
mi úgy csináltok hogy a nagy ketrec fölülső részénél középen 3-4 rácsot a vele merőleges tartórácsok tövében levágtuk de csak 1 oldalon majd picit lejjebb hajtottuk a levágottakat utána készítettünk fából egy létrát és dróttal odaerősítettük a másik tartó rácshoz ...(a létra legyen min 7 cm széles és érjen a földig)
a kisebbik ketrecet ráraktuk a nagyra és megnéztük hol kell legyen hogy a nagy kertec ajtaját elöl ki lehessen nyitni majd alulról ott ahol a lyuk volt meg a létra körberajzoltuk alyuk körvonalát a kis ketrechez majd snizerrel kivágtuk (a kivágott részt meg kelltartani)majd a lyukra raktuk és odaerősítettük a nagy ketrechez a kicsit...
tudom így kárt teszel a ketrecekben de hidd el hogy ez a legjobb megoldás..
később már csak 2 tengerimalacunk volt a kis ketrec felül már nem kellett ezért leszereltük a kis ketrecet meg a létrár a 3-4 rácsszálat visszahajtottuk ja és a kis ketrec aljába megint beragasztottuk a részt amit kivágtunk nagyon erős fixszalaggal (ha így hívják )
most a nagyban laknak a malackák a kicsit meg arra használom hogy amikor takarítom őket abba rakhassam bele őket..
A válasz megírásának időpontja: ma 20:38
Bocsi, látom te is ilyesmit írtál, nem figyeltem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!