Törpenyulat pincében lehet tartani?
Anyukádnak mondd meg, hogy viselje el a szobában, mert az a nyúl nem gazdasági haszonállat, hogy beb*sszák valahova tengetni az életét.
Valószínűleg egyébként élne a nyúl a pincében, már ha életnek lehet nevezni az egész napos sötét, dohos, hideg ketrecben való csücsülést. És abban sem vagyok biztos, hogy az nem merítené-e ki az állatkínzás fogalmát, mivel a nyúlnak szüksége van ingerekre, foglalkozásra, társakra (emberekre) maga körül, ezek mind-mind a természetes igényei, amiket egy pincében nyilván nem kap meg, hacsak nem költözöl le vele te is.
Egyébként mi a baj a nyúllal? Inkább oldjátok meg a problémát, ami miatt nem lehet fönt, minthogy száműzzétek a pinyóba.
szegény nyuszi :( Semmiképpen ne vidd a pincébe!
Kedves 15:39!
Miért is kellene naponta 5x almot cserélni?? Ezt nem értem...
15:39-es vagyok. Nem tudom, mániám. :) Én amint látok pár bogyót már ürítem is ki a kis wcjét. A kaki az nekem kaki. :)
Kedves Kérdező! Azt, hogy hol fogjátok a nyuszit tartani, már azelőtt meg kellett volna beszélni, hogy megvettétek!
Nyuszinak ahhoz, hogy megbízzon bennetek, megkedveljen titeket folyamatos kapcsolatban kell lennie veletek. Ha csak lát titeket már az is valami. Ha a szobákban van, akkor nagyobb rá a késztetés, hogy megsimogassátok, vagy csak beszéljetek neki. A pincében azért nem sokszor jár az ember.
Anyukád a nyuszira is lehet allergiás. Én nem tudom mire voltam, de mikor megvettem a nyulamat, 2 hónapig folyamatosan tüsszögtem, és szárazak voltak a szemeim, de aztán valahogyan elmúlt. Ilyet több nyuszitartó barátom is észlelt már. Az emberi test csodákra képes! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!