Törpenyulat pincében lehet tartani?
Ez kínzás lenne az állatnak. Állandóan sötét van ott. Télen hideg, de még nyáron sincs olyan jó idő legalább is nálunk. Bármikor lehetnek ott rágcsálók vagy csótány vagy bármi. Amit Te nem tudhatsz előre. Nem tudsz úgy foglalkozni vele. Egy ilyen állatnak, pláne ha előtte fent volt nálatok, társaságra van szüksége. Egyáltalán nem jók ezek a viszonyok a tartásához. Keress neki új gazdát.
Miért nem tudja elviselni anyud?
Te szívesen laknál egy pincében?
(Amúgy nálunk a pince pont hogy télen meleg, nyáron hideg. Legalábbis a kintihez képest.)
nehogy lerakd a pincébe magadnál vagy te ?
pincébe leviszem a régi cuccokat de nem egy állatot
Tudom, csak valaki ezt írta: "Télen hideg, de még nyáron sincs olyan jó idő legalább is nálunk."
Nekem ez egy kicsit ellentmondásos. Ezért írtam.
Aztán azóta más meg ezt írta: "...de nyáron hideg van és nem bírná elviselni!"
Azért szerintem ez is túlzás. Nyáron nincsenek azért mínuszok a pincében, csak a kinti 35 fokhoz képest van hidegebb, kb 18-20 fok. Ezért ezt nem nevezném elviselhetetlen zimankónak.
Én más miatt se tartanék ott nyulat.
Figyelj nekem volt törpe nyulam. Nagyon könnyen megfáznak. Erkélyen sem lehet tartani őket. Szóval az a hőmérséklet ami nyáron lent van a mi pincékben az nagyon nem lenne jó neki.
De egyáltalán hogy jut eszébe valakinek ilyen, hogy állatot pincében akar tartani?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!