Mókus0715 kérdése:
Hogyan lehetne nyugis a nyuszim?
Figyelt kérdés
Egy csomó nyuszival kapcsolatos dolgokat olvasok itt, és olyan furi mert mindenki azt írja, hogy épp alszanak mellettem, vagy a szőnyegen... az enyém ha kint van soha meg nem áll, nem vehetem le róla a szemem, mert egyből szétrágna valamit... ötletek? :) előre is köszönöm :)2011. máj. 10. 21:43
1/6 anonim válasza:
Ne akard leszabályozni, ő egy vadállat, még akkor is, ha lakásban van.
Az én nyuszim is izgága, de egy idő után, ha kirohangálta, kimászta, kirosszalkodta, kirágta, kiőrültködte magát, eldobja magát, kinyújtózik, és rá sem ismerni. De ehhez le kell tekernie a kilométereket, amire be van kalibrálva. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Semmiképp nem akarom leszabályozni. Te szoktál vele játszani? ha igen, miket? :)
2011. máj. 10. 23:15
3/6 anonim válasza:
Szeret "üldözve" lenni, persze, csak játékosan, nem rémisztgetem. :) Ha kiszaladgálta magát, akkor ő üldöz engem. :) Finoman harapdál, meg bökdös, így jelzi, hogy kikéri magának, ha nincs egy pillanatra középpontban. De úgy kifejezetten nem játszom vele klasszikus játékokat, mint pl. egy kutyával. Szórakoztatja, feltalálja magát. Mókás egy jószág. Rossz, mint a bűn, ezt határozottan állíthatom.
4/6 anonim válasza:
A mi nyuszink is csak akkor heveredik el kényelmesen mellettünk a szőnyegen, ha már kiőrültködte magát. Állandó felügyelet alatt van, mert mindent megrág, szekrényeket, a fotelt (már majdnem teljesen tönkretette). Mi is szoktuk "kergetni" a nyuszit, attól elfárad és elfekszik, illetve úgy próbáljuk meg eltéríteni a bútoroktól, hogy mindig van a szobában 3-4 darab kartonpapír, papírtörlős guriga, vagy natúr tojástartó karton. Amíg azokkal foglalkozik, legalább mást nem rág. Ezeken kívül csak a simogatás, ami eltereli a figyelmét a rosszaságról.
5/6 anonim válasza:
ha este engeded ki csak, nem sok esély van rá, hogy nyugiban lesz, ők olyankor a legaktívabbak. Az enyém szinte egész nap kint van, amikor itthon vagyok. Általában reggel rosszalkodik egy kicsit, de utána a nap nagy részét, főleg délután 12-4 körül semmit nem lehet vele kezdeni, mert nem hajlandó másra csak aludni. Este meg nem lehet leállítani egy percre sem.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 17. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!