Elmondanátok nagyon részletesen, hogyan kell nyuszi körmét vágni?
Mostanában lesz az első körömvágásunk, és eléggé tartok tőle, mert még nem csináltam, sőt még nem is láttam ilyet. Csak a hullámos papagájaim körmét láttam, hogy hogyan vágják. Nem szeretnék semmit elrontani, vagy bajt okozni.
Meg amúgy hány körme van a nyuszinak? (nehogy kimaradjon, amit nem találok meg a nagy szőrben :) )
" A nyulak mellső lábain 5-5, hátsó lábain 4-4 karom helyezkedik el. "
Ha nagyon félsz a dologtól, lehet hogy elsőre állatorvosnál kéne megnézned hogyan csinálja.
Nem tudom, milyen színű a nyuszid, de a világosabb szőrűeknél jobban látszik az a rózsaszín rész, amit nem szabad érinteni.
Én egyedül szoktam vágni a nyuszi karmait, ölbe veszem , egyik kezemben tartom a másikkal meg ügyeskedek, de az a legegyszerűbb, ha valaki erősen fogja, hogy ne tudjon mozogni, rúgni - mert ált. bizony nem igazán szeretik ha valaki hosszasan matat rajtuk.
Lehet úgy is, hogy a nyuszi egy asztalon van, valaki lefogja, hogy ne mozogjon és te meg vágod a karmait.
A legjobb a körömvágó csipesz, mi "emberivel" csináljuk, jó éles és könnyebb is használni.
Természetesen elmondjuk.
Sehogyan nem kell neki,a természet azért növesztette neki hogy legyen mert szükséges.Nem kell neki levagdosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!