Ugye ez így szerintetek sem lesz jó egy nyuszinak?
Az a helyzet, hogy itthon van szép nagy ketrece, meg ettől függetlenül is szinte egész nap szabadon van a lakásban. Az volt az ötlet, hogy berendezünk neki egy másik otthont a páromnál, hogy ne kelljen hazarohangálni a nyuszi miatt, hanem esetlegesen 2-3 napot is ott tudjunk maradni. Ígértek is nekünk egy tengerimalac ketrecet ajándékba. Gondoltam, jó lesz az neki néha-néha ideiglenesre, 2-3 napot kibír nagy ritkán benne, nem lehet sokkal kisebb, mint az én 100*50-es ketrecem, mivel a malacnak is kell hely.
Erre tegnap megkaptuk a ketrecet, ami konkrétan 50*35cm. :(( Én teljesen ledöbbentem, hogy én ekkorába egy éjszakára se zárnám a nyuszit, nemhogy 2 napra. Nyilván kiengednénk ott is, de ott nem lehet kint egész nap, csak ha figyelni tudunk rá (1-2 óra naponta). Szóval most még pici, de még így is túl kevés neki hely, mi lesz, ha megnő?? :(
Szóval érdekelne, ti mit gondoltok? Inkább passzoljuk a dolgot, amíg sikerül nagyobb helyet megoldani neki vagy merjük megpróbálni? (Én inkább az előbbi pártján állok)
Ha hosszabb időre szeretnétek otthon hagyni, akkor elöte szoktassátok hozzá ehhez a fajta itatóhoz:
[link] nagyobb tartállyal 2-3napi viz elfér benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!