Elég a nyuszinak ennyi hely?
A beépített szekrényem asztalkájára szeretném a nyuszi ketrecet berakni, hogy ne a földön legyen.
Egy mini kosorrú nyuszim lesz.
Elég neki 106cm hosszú 35cm széles és 50-60 cm magas (a felső szintre vmi "nyugágy"féleséget terveztem, hogy fel tudjo mászni és aludni ott is, meg ha feláll két lábra legyen sok helye) ?
Ekkora hely elég lesz neki szerintetek? ( a magasság még megtoldható 10-20 centivel)
persze, csak este lesz ketrecben meg ha iskolában vagyok. Bár ez még a jövő zenéje :) hogy hova vesznek fel. Ha fősulira akkor viszem magammal albérletbe, ha meg nem akkor meg marad a szobámban.
Csak kicsit kíváncsi voltam,hogy jó e a méret, mert a ketrec kézzel lesz készítve és ha kicsi, akkor még most lehet alakítani rajta. Nem akarom,hogy rossz helye legyen.
vmi ilyesmire gondoltam kinézetre.. csak persze nem pont ilyen mert ez csincsillának való :D csak h lássátok h kb hogy fog kinézni ha elkészül
Az alapméret amilyennek a ketrecnek lennie kell az 100x50-es ( miniknek is). A tied kicsit tényleg szűkös, szerintem a felugrásos dolgot nem fogja plusz helynek venni a nyuszi, már ha használni fogja azt, van aki nem fogékony ilyesmire annyira ( de persze jó ötlet :))
Nem lesz akkora mint egy macska az tuti, de a tenyeredben sem fog elférni azért felnőtt nyusziként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!