B.barbaraa kérdése:
Letört a degum két felső foga? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hiányzik a 2 felső foga, és most csak nyitogatja a száját, de már nem is nagyon eszik. Felhívtuk az állatorvost, nem tudott mit mondani rá, csak hogy kisállatkórházba kell vinni.. :/ Alsó fogaiból kéne lereszelni de nem merek belekezdeni, mert félek hogy csak rosszabbat csinálnék vele :/ adjatok valami tanácsokat lécci :/ előre is köszönöm!2011. máj. 3. 11:08
21/32 anonim válasza:
Akkor már vegyél neki kalciumot és magnéziumot, hogy erősödjön:)
22/32 A kérdező kommentje:
hát körülnézek mit találok. az elöbb is evett almát, csak félek hogy az az 1szem foga is kihullik.
2011. máj. 5. 22:35
23/32 A kérdező kommentje:
már egyetlen foga se maradt...
2011. máj. 8. 16:19
24/32 anonim válasza:
Jujj, szegény, és eszik rendesen? Az jutott ma eszembe, hogy főzz egy tojást, és a héját zúzd porrá, és azt tedd bele, kalcium híján az is valami.
25/32 anonim válasza:
Holnap mindenképp szerezz be vitaminport, milyen gyakran szoktad etetni, mennyit eszik?
26/32 A kérdező kommentje:
beszéltünk egy állatorvossal, nem tudta megmondani mi baja lehet, viszont a turmixolt kaját javasolta, hogy ugyan azt adjuk neki amit eddig, almát, kekszet, magokat, és ebbe tegyünk egy kicsi vizet. Anyu összeturmixolta és megette. Majd a héten veszek vitaminport.
2011. máj. 8. 23:38
27/32 A kérdező kommentje:
egyébként ha van időm akkor reggel adok neki enni, viszont ha nincs akkor estefelé kap enni, vagy délután . És sokat evett mindig, vagyis megfelelő mennyiségben
2011. máj. 8. 23:39
28/32 anonim válasza:
Csak egyszer kap? És kekszet ne, mert nagyon cukorérzékeny, nem tudja lebontani a szervezete, inkább teljes kiőrlésű lisztet. Naponta minimum 3szor kéne etetni, de mint írtam, a legjobb, ha 3-5 óránként, mert gyorsa az anyagcseréjük. Én a monginál éjszaka is keltem, h etessem, reggel mielőtt suliba mentem és mikor hazajöttem rögtön etetettem, aztán délután és lefekvéskor.
29/32 A kérdező kommentje:
már 3óránként etetem őt :) nagyon jól érzi magát és egy kicsit jobban megvizsgáltam. A felső foga elkezdett nőni, lehúztam egy kicsit a száját és láttam hogy ott van mind a 2 fog. Nagyon rágna már mindent szóval szerintem növésben vannak a fogai. Az lehetséges hogy azért tört le mert túl nagy volt, és így nő tovább?
2011. máj. 11. 22:29
30/32 anonim válasza:
Nem, az nem lehet. Örülök neki, hogy nő, akkor 1-2 hét után már teljesen ehet szilárd kaját elméletileg:) Mongol futóegerem foga úgy tört le, hogy a terrárium tetején levő rácson lógott, és lecsúszott a mancsa, a hirtelen súly a fogára nehezedett, és nem bírta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!