B.barbaraa kérdése:
Letört a degum két felső foga? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hiányzik a 2 felső foga, és most csak nyitogatja a száját, de már nem is nagyon eszik. Felhívtuk az állatorvost, nem tudott mit mondani rá, csak hogy kisállatkórházba kell vinni.. :/ Alsó fogaiból kéne lereszelni de nem merek belekezdeni, mert félek hogy csak rosszabbat csinálnék vele :/ adjatok valami tanácsokat lécci :/ előre is köszönöm!2011. máj. 3. 11:08
11/32 anonim válasza:
Jajj, örülök neki nagyon:) Adj neki magasabb folyadéktartalmú kaját, ha nem akar inni:) Voltatok már állatorvosnál az alsó foga miatt?
12/32 A kérdező kommentje:
nem...az a helyzet hogy letört a másik is, úgyhogy csak egy maradt neki :S és az a baj hogy sztem hétvégén tudnánk őt elvinni :S
2011. máj. 5. 15:48
13/32 anonim válasza:
Szerintem addig kihúzza, ha eszik, viszont mitől törnek ennyire a fogai? Keverj a kajájába vitamint, magnéziumot, kalciumot, hogy erősödjön:)
14/32 A kérdező kommentje:
hát én nem tudom...de most ezt így nem tudom megoldani :SSS
2011. máj. 5. 15:57
15/32 anonim válasza:
Embereknek való (pezsgőtabletta) kalcium vagy magnézium is jó, csak abból keveset, az sincs?
16/32 A kérdező kommentje:
nincs ://
2011. máj. 5. 16:07
18/32 A kérdező kommentje:
már nincs nyitva. 1foggal még tudna enni?
2011. máj. 5. 17:11
20/32 A kérdező kommentje:
akkor majd megpróbálkozok ilyen reszelt dolgokkal, meg majd benézek a kisállatboltba
2011. máj. 5. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!