Miért nyalják az akváriumot a hörcsögeim?
Figyelt kérdés
Van 2 dzsungáriai törpehörcsögöm, és elég sokat nyalják az akvárium üvegét. Nagyon aranyosak, de Miért csinálják ezt?:)2011. máj. 2. 23:26
11/17 anonim válasza:
Nem érted. Nem minden üvegből készült dobozt hívnak akváriumnak. Akva=víz, tehát akkor akvárium a neve, ha víz van benne.
12/17 anonim válasza:
A kötekedőnek üzenem. Nekünk egyik akváriumban van, másik terráriumban. Mivel a terráriumnak alacsonyabb a fala szerintem mint az akváriumnak. Egyébként is nem mindegy? Üvegedényben. Most jó?
13/17 anonim válasza:
Azt hallottam hogy ásványi anyag hiánya van enyém is nyalja néha (lehet venni csalósót hörinek az ásványi anyagot ad)
14/17 Eszter:) válasza:
mert nem adsz neki innit ez olyan hülye kérdééss..enyém is nyalogatta pár nap után felfordult..:S
15/17 anonim válasza:
Eszter!
Nagyon okos lehetsz. A mieink sem kaptak sose inni, nem is szükséges, ha naponta kapnak friss zöldséget és gyümölcsöt. Ja és nem most vettem a hörcsögöt, évek óta tartunk, mind egészséges. Uborka, saláta, sárgarépa, alma, frissen szedett fű, szőlő, eper, dinnye stb. Mindig ami épp van itthon, de minden nap 2-szer is kapnak frisset! Ebből elegendő folyadékhoz jutnak és szerintem szívesebb fogyasztják mint a vizet.
Egyébként együtt tartani csak nőstény+kant lehet, de azok meg sajnos sokasodnak, és a piciket folyton el kell venni kb 3 hetesen. Egyforma ivarú hörcsögöt nem szabad együtt tartani, mert megy a rivalizálás, és képes egyik a másikat sebesre vagy halálra marni, tépni.
16/17 Eszter:) válasza:
Igen tudom mert volt egy hörcsögöm 8 évig élt:)..és adtam neki vizet sokat ivott de mellette kapott zöldségett..akk max sóhiány..:S
17/17 anonim válasza:
Huha 8 évig ??????? ez asztán höri!!!!! GRAT!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!