Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nemrég kaptam 2 degut, adnátok...

Nemrég kaptam 2 degut, adnátok tippeket?

Figyelt kérdés

2 fiú degu,6 hetesek,most van először kisemlősöm :)

mit lehet neki adni enni,vizet lehet-e,rágcsálnivalót? olvastam róluk,de egyik helyen ezt írták,másik helyen azt...papírzsepit ilyesmit?amit csak lehet írjatok már le légyszi,a tapasztalataitokat!köszi

2011. máj. 2. 20:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
tegnap kibírtam őket szedni a kanapé alól...:) kukoricát sem szabad nekik adni???akkor mi a fő táplálékuk? :O a kukorícát azt nagyon szeretik,meg ma vettem nekik degutápot,azt is imádják! ja meg önitatót raktam be nekik,ezzel kapcsolatban 2 kérdésem is van:1: megtanulnak inni belőle maguktól? 2: miért csöpög az önitató?
2011. máj. 5. 15:19
 12/19 A kérdező kommentje:

csináltam nekik régi orvosi dobozból "házat",igaz még nincs kész,de felrakom,és mondjátok meg hogy szerintetek elég tágas-e?még lesznek benne házikók+mókuskerék...:)

[link]

hát ilyen,ja és persze jól kitakarítottam,mielőtt beleraktam őket;)

2011. máj. 5. 15:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Az nem túl jó, hogy üvegezett, nem szellőzik jól:S Megtanulnak általában, de ha nem, akkor amikor ott vannak, nyomd meg picit, és előbb utóbb rájönnek maguktól. Töltsd teljesen tele, akkor nem szabadna csöpögnie. Kukoricát kaphatnak, mértékkel, mert hízlal:) a fő táplálékuk búza, zab, nyúltáp (ezek a degutáp fő alkotóelemei is, nem?:))
2011. máj. 5. 15:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Egyébként elég nagy, azt nem lehetne megoldani, hogy kiszedni az üveget és a helyére dróthálót vagy rácsot rögzíteni?
2011. máj. 5. 15:56
 15/19 A kérdező kommentje:
dee végülis megoldható,de a teteje ami fából van kivan lyukasztgatva! akkor ez elég nagy nekik ugye,csak a szellőzést kell bővíteni? raktam már be nekik vastag kötelet,olyan ügyesen felmászik rajta...meg szárított almakarikát függesztettem a legfelső részre,és felmászik érte,néha-néha harapnak belőle:) nagyon mókásak:)
2011. máj. 5. 18:41
 16/19 anonim ***** válasza:
:D Igen, a méret teljesen jó, csak azt az üveget kéne megoldani, nyáron nagyon befüllednének, és nagyon meleg lenne ott nekik, de egyébként sem jó, ha nem szellőzik át a helyük.
2011. máj. 5. 19:50
 17/19 A kérdező kommentje:
ja azt nem írtam,hogy az eleje rács...akkor sem jó?de majd megpróbálok vele csinálni valamit...:)
2011. máj. 5. 22:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem, az sem elég, minimum 2 oldalának rácsnak kell lennie, de minél több, annál jobb:)
2011. máj. 5. 22:14
 19/19 A kérdező kommentje:
okés,megcsinálom még ma vagy holnap az oldalát :) köszi mindenkinek a válaszokat! puszi érte :)
2011. máj. 6. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!