Nem sok egy kicsit 950ft egy törpehöriért?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 20:39
2/13 A kérdező kommentje:
én általában 500-600ft-ért szoktam venni
2011. ápr. 30. 20:40
3/13 anonim válasza:
akkor miért kérdezed? ha annyiért is kapsz, akkor sok.
4/13 anonim válasza:
Nálunk 1700 ft!Nem írtam rosszul tényleg ennyi én is nagyon meglepődtem.Szerencse hogy az egyik barátnőmnek lettek kicsik és tőle kaptam egyet.
5/13 anonim válasza:
Amit annyiért kapsz az gondolom nem hivatalos tenyésztőtől van, ellenőrzött körülmények közül. Tudok én neked különleges színűt 5000 ft-ért, jónevű tenyésztőtől, ha 950 ft-ot sajnálsz egy hörcsögre, akkor mit csinálsz, ha beteg lesz? Az állatorvosi költségek több 1000 ft-ra rúghatnak... Vagy akkor hagyod meghalni, és veszel másikat, mert az úgy olcsóbb? Válaszolva a kérdésedre: nem, nem sok!
6/13 anonim válasza:
HA már ez a kis összeg is gondot okoz, vagy sajnálod a höriért, akkor ne is vágj bele inkább...
8/13 anonim válasza:
Neked nem való állat, ha párszár forinton szarrágóskodsz.
10/13 anonim válasza:
2 degu: 2400 Ft
MultiFit csincsilla homok 1,5L: 889 Ft
Prestige Mountain Hay széna 500g: 1038 Ft
Verselle Laga Degu nature táp 750g: 600 Ft
Ketrec: 18999 Ft
Függőhíd fából 2x: 1199 Ft
a kedvesség amit tőlük kapok: 0 Ft
az öröm, amit okoznak: felbecsülhetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!