SÜRGŐS! Nyulam éjszakai életét kicsit hangtalanítani?
Figyelt kérdés
Van egy kb.9-10 hónapos lány törpenyuszim, aki estére hihetetlen aktív lesz. Kaparja a ketrec alját, dobálja a házát és a wc-t. Nem lehet vele egy szobában aludni, viszont nem tudom hova kitenni sem a ketrecet. A füldugó sem segít, és megsétáltatás sem. Kivenni a méhét pedig most nem szeretném. Arra gondoltam, hogy van ez a rágcsálószőnyeg, ami elvileg szigetel, meg ilyenek, és ha azt kaparná vagy azon dobálózna, akkor nem lehetne hallani. Szerintetek? Vagy akkor majd csak arra pisilne és leszokna a wcről? Valaki? Kérem, segítsetek. Csak normális választ. Felpontozlak :)2011. aug. 29. 08:35
1/10 anonim válasza:
Nekem is van egy nőstény nyuszim, aki ivaros és van hogy hónapokig éjszaka megbolondul, na akkor szoktam én külön tenni.De sokat segyített nálunk a padlószőnyeg darab.A játékait akkor is dobálgatja, de legalább nem olyan erős a kaparás hangja.Ja és attól a Wc-jébe pisil, kakil.Az is segít, ha este kiengeded és jól kirohangássza magát, mert valószínű unatkozik azért csinálja.Vettem múltkor neki tengerifű lábtörlőt, de olyat ne vegyél mert hangos ha kaparássza.
2/10 anonim válasza:
Sajnos nem tudok segíteni, de vigasztaljon, hogy én is ezzel a problémával küszködök.
3/10 A kérdező kommentje:
padlószőnyeg darab? És azt ha rágcsálgatja, nem tesz neki rosszat? Amúgy honnan szerezzek padlószőnyeg darabot? :D (és kb mennyibe kerül? ha jól tudom 50*100as a ketrec) köszi, ment a kis zöld :)
2011. aug. 29. 09:00
4/10 anonim válasza:
Sajnos nálunk is ez volt a baj,csak nekünk hörcsög-gond volt.először csak egy nőstény volt,ő kaparászott,és amikor egy fiút is hoztunk mellé,utána már nem hangoskodott,vele volt elfoglalva.nemtudom,hogy a nyusziknál is ez e a helyzet,én kint tartom a garázsba,ott a legjobb neki a hely/hőmérséklet..
sok sikert..:)
5/10 anonim válasza:
első vagyok.
A nyuszim nem rágja a padlószőnyeget.Pedig már benn van vagy 1 éve neki.Én konkrétan a szomszédtól kértem, mert épp kidobott egy nagy darabot, de például szőnyegboltokban is lehet kapni vennél egy fél métert a legolcsóbból az 400-500FT.Szóval nem egy nagy ár.Vagy lehet adnának olcsóbban is.Mindí van náluk kimaradt ami nem kell már senkinek, neked meg az pont jó lenne.
6/10 anonim válasza:
Ja még annnyit.Ha van a nyuszoddnak valami rágcsálni való fadarab és sok széna akkor nem rágja meg a szőnyeget.Max kihúz egy két szálat, de nem eszi meg.
7/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a választ. Akkor olyan padlószőnyeg kell, ami nem ilyen szőrmés meg ilyesmi hanem egyszerű, igaz?
2011. aug. 29. 14:43
8/10 anonim válasza:
Nekem este a lány nyuszim a wc papír gurigát dobálja+ a fém tálját[nagyon kellemes hallgatni..:/]
9/10 anonim válasza:
Igen sima egyszerű padlószőnyeg kell, nem kell túlbonyolítani.A legolcsóbb is jó.
10/10 anonim válasza:
a nyuszik kora reggel es este a legaktivabbak, segithet ha estenkent kiengeded szaladgalni.es ha ivartalanitod akkor is fogja ragni ketrecet es dobalni a hazat:(en mar rutinos vagyok nem alszok vele egy szobaban.az enyemnek van egy ketrecre akaszthato zoldsegtartoja, reggelente (ertsd hajnali 5-6) azt szokta nekivagni a ketrec falanak.szo szerint,megfogja a fogaval es hozzavagja a ketrechez,igy jelzi h most mar reggelizne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!