A tengerimalac. Mekkora? Mit eszik? Mennyire szelíd? Hajt-e mókuskereket?
Baj ha egyedül tartod sokkal életvidámabbak a társas állatok (nekem 3 van) de régebben vagyis elsőnek 2-t kaptam és az egyik meghalt akk a másik 1-2 hónapig egyedül volt de éreztem h nagyon szar neki : (
Elkezdte rágni a műanyag házikót szegény olyan ideges volt h nincs meg a másik de aztán vettünk mellé 2-t most újra boldog :))) Eszik tápot,szénát,friss (a frissen van hangsúly) zöldséget gyümölcsöt.Képosztát ne adj neki! felfúvódhat :-C
Szelidség hát az én példám:kb 2 honapig nemtod kivenni mert fél :S de utána naon szelíd lesz!
bnőm példája:ahogy megkapta,egyből kivette most olyan vagány a mali :D de salyna néha oda kap nemtom ennek a hatása e ><
Másik bnőm példája:unoka tesójáéktól kapták,ahol kb 1 évet töltött a röffencs,de slyna őt nemnon lehet kivenni kicsit harapós. Csak a bnőmnek(gazdájának) engedi h hozzányúljon
Nem hajt mókuskereket.
De nézd meg ezt:www.gemon.ro,ez nagyon jó oldi :)
hát,remélem segítettem sok sikert a mali(k)hoz ^-^ :P
xoxo
11/L
Nem, ezeken kívül már semmi sem szükséges, bár én raktam be külön etetőtálat a zöldségnek, hogy ne ragadjon rá a forgács, meg hogy megtanulja, hogy ott kapja a zöldséget. :)
És még a kedvében járhatsz, ha raksz be függőágyat. Én varrtam neki, de szerintem kapni is lehet kisállat kereskedésben. A malackám először nem akart belemenni, de azóta már előszeretettel szunyókál vagy ugrál benne, és alatta is imád aludni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!