Szerintetek tudok még ma valahol törpenyuszit venni?
:)))))))))))))
Ha csak húsvét miatt kellene, akkor az állatkertbe menj simogatni :) ha tényleg akarsz egyet (amit megtartasz élete végéig míg a halál el nem választ :)) akkor érdemes húsvét után felkeresni az állatkerteket, menhelyeket hogy befogadnál egyet. (lehet akkor a nyuszi dömping miatt ingyen is megkapod).
De ha tényleg csak a húsvéti feeling miatt szeretnél egyet, akkor vagy az állatkertet kellene felkeresned, vagy a Fressnapf boltokat. Igaz a bolt nem lesz nyitva, de előtte lévő parkolóban tavaly volt nyuszisimogató (fressnapfos dolgozók voltak ott) na és persze rengeteg gyerkőc...illetve gyerek lelkületű felnőtt is XDDDD szerintem ők csak ürügyként vitték magukkal a gyerekeket :DDDDDDD
Ha szeretnél nyuszit, tervezz 6-8 évre biztosan, mert nem egy rövid szavatosságú dolog, kb mintha kutyát vagy cicát vállalnál. Ez esetben meg szerintem kibírod, ha nem most veszel egyet, hanem mondjuk egy későbbi alomból, lehetőleg tenyésztőtől és akkor nem életképtelen kisnyuszikat fognak rádsózni ellenőrizetlen genetikával rendelkező szülőktől.
Bár igaz ami igaz, én a nyulaimat húsvétkor vettem. Azóta is(lassan három éve boldogítanak...illetve csak az egyikük...)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat:) Nem vettem nyuszit, még várok vele...de majd mindenképpen szeretnék egyet, mert már régóta szeretnék! :)
Köszönöm a hasznos válaszokat, és mindenkinek Kellemes Húsvétot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!