Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szegény nyuszik :/ miért nem...

Szegény nyuszik :/ miért nem lehet kicsit utána olvasni, hogy mit esznek a nyulak? (új nyuszisok olvassák el)

Figyelt kérdés
Nagyon elszaporodtak az olyan kérdések hogy mért nem eszik a pár napja vett nyuszim pedig füvet meg répát meg kenyeret kapott stb.. szóval ide leírom: a nyúl legfőbb kajája a széna!!!!! Nem a zöldség meg gyümölcs... azt csak hozzászoktatás után szabad adni, mert végzetes is lehet:( kenyeret meg ilyeneket meg végképp ne... széna mellé reggel-este egy kis táp. Meg legyen mindig vize. Ezen kívül hozzászoktatás után nem vizes zöldség és fű, de ezekből nem kell sok.. most komolyan nem olyan bonyolult ez, ennyit nem lehet megérteni?:/
2011. ápr. 23. 22:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
na jah..sok h*lye ember van a földön..:/ istenem én csak az állatot sajnálom, hogy lehetnek ilyenek az emberek..:/
2011. ápr. 23. 22:53
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Most énis gyorstalpalót tartok nyuszinevelésből, mert kaptam egyet húsvétra... pedig nagy ellenzője vagyok az ilyen élőállat-ajándékozásnak, de hova tegyem? Már egész jól boldogulok :)
2011. ápr. 23. 22:54
 3/16 anonim ***** válasza:
32%

Miért nem ehet a nyúl szárazkenyeret,meg füvet???

Érdekes módon a mi nyulaink ezt eszik,és kutya bajuk.

Zöldséget is esznek sokat!

Mikor hogy,szóval nem értelek!

A vizes fü tényleg nem jó nekik,de a többit szeretik és meg is eszik!

Gyümölcsöt pl,:almát is szeretik.

2011. ápr. 23. 22:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van ebben! Mindenki ide irkálja, hogy mit adjon a nyúlnak, macskának, kutyának. Meg ez a baja, az a baja...De, hogy mielőtt megveszi mondjuk tanulmányozná, vagy könyveket olvasna róla, esetleg érdeklődne ez luxus...Legtöbbje még gyerek, aki első szóra megkapta, azt sem tudja mi fán terem az egész, ebből lesznek a beteg, megunt, kidobott állatok. Felelősségteljes állattartás sehol sincs! Amit tartok arról tudjak már azért valamit...
2011. ápr. 23. 22:56
 5/16 A kérdező kommentje:
Ehet füvet meg zöldséget ha már hozzá van szokva. Száraz kenyeret viszont egyáltalán nem kéne [link] legalul van hogy miért
2011. ápr. 23. 23:00
 6/16 anonim ***** válasza:
47%
kenyeret simán ehetnek, azzal nincs semmi gáz, persze szárazat.
2011. ápr. 23. 23:01
 7/16 anonim ***** válasza:
68%

Igen,az van írva,hogy penészes kenyeret nem ehetnek.

A száraz kenyértől semmi bajuk nem lesz!

Úgy tudom díjazni,mikor valaki elkezd okoskodni,belinkel valamit aztán mások a hülyék,meg a tudatlanok,mert csak az a jó és a szent írás amit netről szedünk le!

Törpenyúlakról ír.

A pár napja vett nyúl azért nem eszik,mert szerencsétlen állat halálra van rémülve,és nem azért mert teszemazt nem szénát kapott.

Ha valaki nincs berendezkedve nyúl tartásra,az inkább ne is tartson.

2011. ápr. 23. 23:37
 8/16 anonim ***** válasza:
67%
Nem ehetnek kenyeret, mert nagyon hizlal. Kérdező: teljesen igazad van!!! Nyuszi vásárlás előtt fél évvel kezdtem el tanulmányozni a kérdést, mire megvettem az állatkát, minden megvolt itthon és mindent tudtam. Az ember beírja a keresőbe, hogy törpenyúl és annyi információt kap, hogy csak győzze elolvasni. Mégis az emberek nem veszik a fáradságot, hogy utánanézzenek egy témának. Pedig a mai világban gyerekjáték információt szerezni.
2011. ápr. 24. 08:40
 9/16 anonim ***** válasza:
friss akácágat kell nekik vágni, persze nyáron, amikor tele van levéllel. A nagyapám tenyésztett nyulakat, nagyon szeretik, és jót is tesz nekik. Ez közelebb is van a természetes táplálkozásukhoz. Persze ez a rendes nyúlra érvényes, nem tudom, hogy ezek a mai dísznyulak mennyire tolerálnák.
2011. ápr. 24. 10:34
 10/16 anonim ***** válasza:
A nyúl NEM EHET KENYERET!!! Ha úgy tetszik, adjátok neki, aztán sok sikert a következményekhez............
2011. ápr. 24. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!