Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nem tudom, ti hogy vagyok...

Nem tudom, ti hogy vagyok vele, de én nagyon ki tudok akadni ezeken a "húsvétinyúl-tartókon". (? )

Figyelt kérdés

Borzasztóan sajnálom szerencsétlen kis állatokat :( Olyan kérdéseket olvasok itt, hogy égnek áll a hajam.... száraz kenyeret a nyúlnak... beteg-e, ha sárga a pisije. pffff :( Ez annyira elszomorító :(

Egy "állandó" nyúltartó :(

2011. ápr. 23. 18:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az,hogy a kereskedő visszaveszi ünnep után a gyerekek által szétnyaggatott,sokszor beteg szerencsétlent,kinek jó?A vásárló megtanulja,hogy nem kell felelősséget vállalnia egy élőlényért,ünnep után gyorsan megszabadulhat a gondtól minden következmény nélkül.

Üvölt az elkényeztetett hülye kölyök a nyúlért,szintén hülye szülő megveszi neki,hogy végre kussban legyen.Inkább hagyni kéne a kölket,hadd ordítsa ki magát.Ha nem kapta meg,amiért őrjöng,így járt,majd elfárad a hisztiben.

Ha a szülőknek csak ennyi eszük lenne,nem halna meg minden húsvétkor egy csomó kis állatka.

2011. ápr. 28. 01:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert az emberek úgy állnak hozzá, hogy csak egy állat, azt tehet vele amit akar, mikor ez korántsem így van. A legtöbb állatkereskedőt és -tenyésztőt/szaporítót csak a pénz érdekli, az meg hogy az állatok milyen kínszenvedés között halnak meg, cseppet sem foglalkoztatja őket. Persze ez sok más emberre is igaz, sajnos. És még ezek az intelligens lények. Gusztustalan.
2011. ápr. 28. 14:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is pont ma találoztam egy ilyennel. Teljesen fel vagyok háborodva! A gyerekinek vette az illető, húsvét alkalmából, bár egész jól tartják,és szeretik, mindenre odafigyelnek, mégis alapvető dolgokat elrontottak. Pl. a ketrec túl kicsi, és széna van alatta kristályos alommal! :S Nem tom hogy mondhatnám meg neki a véleményemet, mert a rokonom.

Nagyon aggaszt, hogy mi lesz a nyuszival. Utcára biztos nem fog kerülni, meg azt eleve se hagynám, de félek hogy nem érzi ott jól magát. És mi lesz ha megunják a gyerekek?

Mindenesetre ő egy szerencsésebb állat, mert ahol most van ott nem eshet nagy baja.

De miért hiszi azt sok ember, hogy a nyuszi csak egy állat? Mgamhoz veszem, majd eldobom, mint egy plüsst, ha meguntam. Annyira felháborító!

2011. ápr. 28. 19:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!