Lehet adni a nyúlnak friss füvet?
Figyelt kérdés
Szedhetek neki friss füvet? Van, aki azt mondja szabad, van aki azt mondja, hogy nem, mert felpuffad tőle.... Azt is hallottam már, hogy csak fonnyasztva.
Na, és mi van akkor, ha kiviszem sétálni? Akkor is lelegeli a friss füvet. Most akkor hogy is van ez?
2011. ápr. 23. 17:23
2/15 anonim válasza:
Mit gondolsz,a mezei nyulak mit esznek?
4/15 anonim válasza:
Persze hogy lehet!! Nem lesz semmi baja tőle.
5/15 anonim válasza:
Szabad egyen friss füvet,csak nem sokat,én igy tudom
6/15 anonim válasza:
Lehet adni csak vigyázz hogy ne legyen vizes, pl ne akkor tépj füvet amikor reggel harmatos mert attól tényleg felpuffad a házinyuszi, sajnos tapasztalat
nemtudom hogy a mezei nyulak miért nem puffadnak na min1
7/15 anonim válasza:
Lehet persze. Én régebben ki is engedtem őket a kertbe legelni.
8/15 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__1737763-m..
ennél a kérdésnél akadtam fenn a második hozzászólón...
2011. ápr. 23. 17:55
9/15 anonim válasza:
füvet adhatsz neki nyugodtan, csak tényleg ne legyen nedves, mert attól tényleg hajlamosak elpusztulni. Salátát is csak úgy szabad adni nekik ha rendesen ki van szárítva.
10/15 anonim válasza:
Nem szabad neki adni semmi féle képpen! Csak fonnyasztva! Azt nem tudom hogy a mezei nyulak miért nem puffadnak fel tőle,de azt tudom hogy a házi nyulak nem mezei nyulak... Viszont szénát kell neki adni anélkül meghal! Mnden nap kell neki adni szénát! Egébként minden zöldséget fonnyasztva kell neki adni. [link] innen többet megtudhatsz. És még sok 100 oldalról a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!