Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért nem szabad friss füvet...

Miért nem szabad friss füvet adni a nyúlnak?

Figyelt kérdés
Hiszen a vadon élő nyúl is úgy eszi.
2010. márc. 18. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hogy sok füvet nem szabad adni, mert hasmenése lesz. :)) remélem jól tudom.
2010. márc. 18. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam, hogy puffadást okoz nekik! A vadon élő nyúl vadnyúl, a másik pedig házi, szerintem némileg edzettebb a vad...:)
2010. márc. 18. 14:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom ezt honnan vetted hogy nem szabad neki adni,mert én rendszeresen adok neki és nincs semmi baja csak előtte jól meg kell mosni!
2010. márc. 18. 14:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Itt, ezen az oldalon mondják, de szerintem is hülyeség, csak nem voltam benne biztos, hogy ők tévednek.
2010. márc. 18. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Itt a lényeg a szoktatáson van. Ha a nyuszi egyébként nem szokott kapni friss füvet, zöldeket és hirtelen elé tesszük akkor felfúvódhat, megbetegedhet tőle. Ha viszont fokozatosan hozzászoktatjuk, először egy egész keveset és fokozatosan növelve az adagot akkor semmi baja nem lesz. Emlékszem hogy régen a kertben tartott nyulaink mindennap ki voltak engedve a fűre és degeszre legelték magukat és semmi bajuk nem lett. Most lakásban van nyuszim, de ő is kap füvet bőven.
2010. márc. 18. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!