Mit csináljak a patkányommal? Elutazunk!
Figyelt kérdés
Van 2 patkányom, az egyik fiú másik lány külön ketrecben vannak. a lány 1 éves a fiú 1,5 -2.
És elutazunk, de végleg:) és nem vihetem magammal. mit tudok velük csinálni? Ha elengedem, nem sokáig húznák.
Az idősebbnek meg valami baja van mert egy kicsit ferdén tartja a fejét. :S
2011. ápr. 21. 13:30
11/20 anonim válasza:
Már nem azért de lenne szíved szabadon engedni őket ?!!! vidd be a NOÉ állatotthonba oda ahova a többiek is mondták.
12/20 anonim válasza:
Tegyél fel netre vagy akár plakátokat is kirakhatsz hátha örökbe fogadják öket.Vagy közeli ismerősnek odaadod ha elfogadja.
13/20 anonim válasza:
add nekem őket :O
én szívesen át veszem őket!!!!
14/20 anonim válasza:
Bármit, csak szabadon ne engedd őket. Egész pontosan az első macskával/úttesttel való találkozásig húznák... Akkor már jobb, ha agyoncsapod őket te magad.
15/20 anonim válasza:
Én is befogadnám őket, ha odaadod a ketrecet is. Sok patkányom volt már, értek hozzájuk :)
Ha gondolod, írj egy emailt.
16/20 A kérdező kommentje:
Azért ne nézzetek szadistának:) Én nagyon szeretem őket és esem ágában sincs elengedni, csak írtam, hogy ez egy rossz megoldás.
2011. ápr. 24. 22:33
17/20 anonim válasza:
Szia!
Én befogadom őket szivesen, van ketrecem is, és jelenleg is tartok patikat... :) Szeretettel várom őket, ha te is úgy gondolod!!
20/20 A kérdező kommentje:
szia 09:48-as kérlek írj majd rám egy e-mail-t.
Helyileg Budapest 11. kerület.
És az fiú már egy nagyon rendes gazdira talált.
2011. ápr. 25. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!