Mit csináljak a patkányommal?
Figyelt kérdés
A patkányom teljesen lefogyott.Nem is eszik. 3 napja még semmi baja nem volt, most meg csont és bőr.2009. dec. 1. 18:00
1/13 anonim válasza:
vidd el orvoshoz sztem!
ugyanazt adod neki enni amit eddig evett?
2/13 A kérdező kommentje:
persze, nem szoktam neki rosszat adni. Csakis olyat eszik amit én is megennék. na jó a macskatápot nem.
2009. dec. 1. 18:08
3/13 anonim válasza:
lehet, hogy bélgyulladása van, vagy férges, vagy valami egyéb finomság.. egyszóval: beteg, kell egy állatorvos aki tényleg tud segíteni.
4/13 anonim válasza:
hahóóó egy patkánynak nem jó ha azt eszi amit te pl nem szabad túl sok fehérjét adni neki. Nekem két lányom van és jól elvannak a száraztápon + néha egy kis fehérjén ami tojás husi sajt joghurt
ajánlom olvasgatásra a következő oldalakat, rengeteget tanulhatsz: www. rodentologia.hu és www. ratmania.hu
5/13 A kérdező kommentje:
Nem csak 1-el rendelkezem. Volt már több mint 20 is. De még nem láttam ilyet. Szoktak enni.: szinte mindent, de csakis jó minőségűt. Amit én eszek, mármint főtt étel azt nem mindig kapnak.
2009. dec. 1. 23:15
6/13 anonim válasza:
szegény patkány..szerintem tényleg orvos kell! csak az segíthet...
7/13 anonim válasza:
Nekem 2 lánypatkányom volt, sajnos túlhizlaltam őket.De enni mindent megettek, főleg az üres tésztát. Adj neki tésztát, az állítólag hizlal. De imádják a nyers és főtt húst, májat nyersen is és főzve is. Én túl sok szotyit raktam be, unalmukban is ették. Szegények csak 1,5 évig éltek. Most csak hörcsögöt fogok tartani.
8/13 A kérdező kommentje:
Meghalt... :((
2009. dec. 2. 22:52
10/13 anonim válasza:
Bár megjegyzem ennyi idő alatt elvihetted volna orvoshoz! >.<
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!