Ketrec vagy akvárium?
Figyelt kérdés
Melyik jobb egy dzsungáriai törpehöri-nek. Mert az egyik barátnőm azt mondta hogy a ketrecben rágja a szélét vagyis a rácsot és abba belepusztulhat. Ez igaz?? :O már megrendeltük az egyik ketrecet ( még nincsenek meg hörik, majd nemsokára meglessznek, 2 lány tesó) de akkor vegyek még egy akváriumot is?? amúgy két ketrecet akartam venni. de akkor.......??2011. ápr. 21. 10:39
21/35 A kérdező kommentje:
nagyon cukik!!
olyan türelmetlen vagyok, már annyira szeretném énis elhozni. De még az anyjuk szoptatja. pedig már olyan nagyok. vagyis még nem a legnagyobbak de..... közepes. am hány éves vagy?? én 12
2011. ápr. 21. 11:43
23/35 A kérdező kommentje:
ki örök gyerek??
2011. ápr. 21. 11:45
25/35 A kérdező kommentje:
aha.
2011. ápr. 21. 11:48
26/35 A kérdező kommentje:
És ha fogkoptatót vagy valami ilyesmit rakok be neki vagy szárított kenyér héjat akkor nem fogja rágni a rácsot??
Vagy ez nem megelőzhető hogy ne rágja??
2011. ápr. 21. 11:56
27/35 anonim válasza:
Nem szerintem imádják a rácsot, nálam a fogkoptatót nem is használják, mondjuk épp ezért örülök hogy azért a rácsot rágják...
Száraz kenyeret és hasonlóakat ne adj nekik mert berakják a pofa-zacskóba bepuhul, nem tudják jól kivenni és begyúlódhat nekik....
28/35 A kérdező kommentje:
nem kenyér hanem a héjja.
2011. ápr. 21. 12:03
30/35 A kérdező kommentje:
ismerősöm egy ilyen hát nem is pálcika hanem valami olyasmire van rá szárítva mindenféle magvak meg minden. azt nagyon szeretik. érdemes olyat venni?
2011. ápr. 21. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!