Ketrec vagy akvárium?
Figyelt kérdés
Melyik jobb egy dzsungáriai törpehöri-nek. Mert az egyik barátnőm azt mondta hogy a ketrecben rágja a szélét vagyis a rácsot és abba belepusztulhat. Ez igaz?? :O már megrendeltük az egyik ketrecet ( még nincsenek meg hörik, majd nemsokára meglessznek, 2 lány tesó) de akkor vegyek még egy akváriumot is?? amúgy két ketrecet akartam venni. de akkor.......??2011. ápr. 21. 10:39
11/35 anonim válasza:
Igen.....
meg mikor takarítod a ketrecet oda be tudod rakni őket, vagy szerzel hörcsöggömböt azt az enyémek nagyon élvezi......
Milyen színűek lesznek?
12/35 A kérdező kommentje:
a hörik?
2011. ápr. 21. 11:18
14/35 A kérdező kommentje:
az egyi szürke (mint az apja) a másik sötétebb szinü és 3 sötét csík van a hátán (dzsungáriai törpe hörik)
2011. ápr. 21. 11:19
15/35 A kérdező kommentje:
amúgy mért kérded?? :D
2011. ápr. 21. 11:23
16/35 anonim válasza:
Szerintem a legjobb pofa a vadas és pearl párosítás...:)
17/35 A kérdező kommentje:
és amúgy az akvárium sterilebb? vagy mind a kettő ugyan úgy bepiszkolódhat egy idő után?
2011. ápr. 21. 11:30
18/35 anonim válasza:
Mind a kettőt hetente takarítom, és akkor ki is mosom... de az akváriumnál az oldalát is mert nyalogatják.....
Én személy szerint jobban szeretem a ketrecet...akváriumban csak az alom felneveléséig vannak....
A színt azért kérdeztem mert mandarinra vadászom, nekem vadasak és fehérek vannak......
Pont most csináltam képet a 6 napos kicsikről :)
19/35 A kérdező kommentje:
:D jaj biztos nagyon édik lehetnek :D
2011. ápr. 21. 11:36
20/35 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!