Mit tegyek a nyulam ketrecébe? Fázik!
Járólapon van rajta a ketrec, és szegénykém fázik :( Mit tegyek az egész ketrec aljába? Elég neki az, ha széna van?
Vagy tegyek valamit a ketrec alá? És mit?
Szinte kizártnak tarom, hogy fázik. Ahhoz túl meleg van. Szerintem csak beképzeled.
egyébként nyilván valami szigetelő anyagot, rongyot, szalmát stb.
Anyukám mondta.
Egész nap a szénatartóban van.
És tényleg hideg a kő, az 1 dolog, hogy a levegő meleg...
Nekem 3 éve van itthon nyulam, nem húsvét táján szereztem be. És nem tartom magam önzőnek, sokat foglalkozom vele, sokat van szabadon a lakásban és szemmel láthatóan elégedett, jól érzi itt magát. Szóval nem érdekel a te degradáló véleményed, nekem csak ez számít.
A csak húsvétra megvásárolt, rossz kezekbe került nyuszi más kérdés, azt én is nagyon elítélem. Vannak emberek akik tényleg játéknak, szórakozásnak tartják az állatot amit ha megunnak eldobnak.
Nem húsvét miatt van nyulam. Szeptemberben halt meg a 2 éves nyulam, és most láttuk értelmét venni egy újnak, meg ha jó idő lesz kimehet, stb.
Különben meg szerintem sokkal jobb élete van így, mintha sose szeretné senki és nem foglalkozna vele senki..
Amúgy hányszor láttál már oroszlánfejű nyuszit a szabadban ugrálni? És elég nagy mozgástere van képzeld csak el.. ;) Főleg, hogy legtöbbször a lakásban rohangál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!