Szeretném pároztatni a barátnőm nyuszijával az én nyulamat (hím). Ha megtartanék egy kisnyulat és beraknám az én nyulam ketrecébe a kisnyuszit a apjával megismerné a kisnyuszit?
Amint ivarérett lesz a nyuszi, a már meglévő bakod zaklatni fogja. Ha bakot hozol haza, akkor verekedni fognak, vagyis az apa fogja gyepálni igen keményen a kisebbet ( akár végzetes is lehet), ha nőstényt hozol, akkor meg be akarja majd fedezni ami a kis nyuszi életébe is kerülhet, mármint maga az akció, és a kölykök kihordása is.
Gondolom nem érdekel a véleményem, de szerintem ne pároztassátok őket, vagy ha annyira ragaszkodtok a dologhoz, keresetek fel egy tenyésztőt aki segít, sajnos nem egyszerű ez az egész, sok komplikáció léphet fel, az sem mindegy milyen fajta a nyuszitok, milyen korban van ( nőstényt 1 éves kor után szigorúan tilos pároztatni), nagyon nagyon sok a buktató, és bizony a ti felelősségetek a kudarc.
Csak az állataitok védelmében írtam le a véleményem.
Jó köszi (:
Akkor inkább hagyom ezt az egészet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!