Nyuszihám. Érdemes? Tényleg beválik? A macskahámot is rájuk lehet adni?
Szerintem teljesen jó a cicahám is, ha nem nagy a nyuszidra.
Én mondjuk nyuszihámot használtam - igen, megszenvedtem vele az első próbálkozásoknál, amikor rá akartam adni, de ha okosan csinálod, nem nehéz: bekapcsolod az első kapcsot, és ráhúzod/elé rakod, hogy beleugorjon, aztán a hátsót is bekapcsolod a hasánál. Fontos, hogy a mutatóujjad beférjen a hám és a nyuszi teste közé, innen tudod, hogy nem szorítja.
Nálam egyébként bevált, a nyuszi nem rágta, bár én a kikötést nem ajánlom, mert mindig kicsúszott belőle a nyúl lába, aztán végül az egész teste is :)
Én a csincsillára raktam rá hülyeségből, csak itt a lakásban próbálkoztam, gondoltam ha működik a dolog, akkor majd kiviszem sétálni fűbe. A csilla is hasonlít a nyuszihoz formára, méretre. Na de olyan 10 percig volt rajta, aztán valahogy kibújt belőle, nem tudom hogy csinálta. Így gondoltam ez mégse lesz jó, úgyhogy hagytam a fenébe az egészet.
Még valahol meg van a hám, lehet ha nagyon keresném megtalálnám, és ha pedti vagy és neked kell, odaadnám ingyen. Próbálkozni lehet vele, de szerintem xart sem ér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!