Most oltattam be nyuszim, es meg nem kezd el hatni az oltas addig nem is adhatok neki frissen szedett fuvet?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 18:29
1/7 anonim válasza:
Szerintem igen, mert ált. szúnyog ellen oltják őket. Szúnyog meg nem terem füvön :)
2/7 A kérdező kommentje:
Az oke,csak azt a verzeses betegseget nem e kaphatja igy el?
2011. ápr. 14. 18:36
3/7 anonim válasza:
Biztos ami biztos várd ki azt a 2-3 hetet amíg kialakul az immunitás. Ha első oltása és szükség van ismétlő oltásra akkor az ismétlőtől számított 2-3 hetet érdemes kivárni. Valószínűleg nem lenne semmi baja a fűtől de jobb félni mint megijedni.
4/7 A kérdező kommentje:
Koszi.Ez az elso oltasa,kombinalt,akkor is kell ismetlo oltas?
2011. ápr. 14. 19:00
5/7 anonim válasza:
Igen, első oltás után 3 héttel szükséges egy emlékeztető ismétlő oltás. Ezután a továbbiakban már nem kell emlékeztető.
7/7 A kérdező kommentje:
Az a baj h nem en vittem hanem az ocsem,az meg nem tudja
2011. ápr. 14. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!