A hörcsögnek kell vizet adni?
Figyelt kérdés
2008. febr. 10. 22:45
11/23 anonim válasza:
Persze mindne nap kell friss víz, és gyümölcs
12/23 anonim válasza:
A hörcsögnek nem kell víz a zöldségekből és gyümölcsökből kap vizet.
13/23 anonim válasza:
Vazze, akkor éljetek ti is gyümölcsökön meg zöldségeken....
Mi az, hogy nem kell neki víz!? Attól, mert kap elegendő zöldséget igenis igényli a vizet. Ne idétlenkedjünk már.
14/23 anonim válasza:
istenem mennyi paraszt ember PERSZE HOGY KELL minden élőlénynek szüksége van vízre
15/23 anonim válasza:
Hello
Szerintem az állattól függ hogy igényli e a vizet. Három hörcsögöt tartok és úgy veszem észre hogy magasról tesznek az itatóra(tehét részemről felesleges volt megvenni) a kicsik néha jó mókának érzik hogy felmásznak rá és addig piszkálják amig le nem esik a helyéről, de nem isznak belőle. Uborkát szoktam nekik adni mert abban elég sok víz van, még néha egy pici dinnyét.
16/23 anonim válasza:
Ém minden nap adok neki zöldséget-gyümölcsöt és így nem iszik vizet. Mondjuk én nem itatóból adok neki hanem elég csak egy üveg kupak abból is szívesen iszik.
17/23 anonim válasza:
Szerintem erről megoszlanak a vélemények. Az állatkereskedő aztmondta nem kell neki víz, de a tenyésztő akitől a mostani hörcsögjeimet hoztam, aztmondta mindenképp kell. Én úgy vagyok vele hogy önitatóba tettem bele nekik (minden nap legalább 1x isznak.) és friss zöldséget is kapnak. Így semmiben nincs hiányuk.
18/23 anonim válasza:
A hörcsögnek adni vizet lehet !!
Hát az enyéim nem szeretik:D
inkább zöldség almahéj gyümölcs...
19/23 anonim válasza:
Én irtam az utolso kmit de azt (itatoba) kell :D
20/23 anonim válasza:
Az egyik hörim szereti a vizet, a másik egyáltalán nem iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!