Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Most akkor lehet adni a...

Most akkor lehet adni a hörcsögnek vizet vagy nem?

Figyelt kérdés
Egyik helyen azt olvasom, hogy nem szabad, mert megdöglik más meg azt írta, hogy ő adott neki és semmi baja nem lett. Azt nem szeretném ha a víztől pusztulna el vagy esetleg épp a víz hiánytól. Mindig van bent neki zöldség, és volt már régebben hörcsögöm és neki pl. sosem adtam vizet mivel az állatkereskedésben azt mondták nem szabad adni neki. Most akkor, hogy is van ez?
2009. dec. 16. 16:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Ha elég friss zöldet kap, akkor nem kell neki víz, ez biztos. Abban meg kételkedem, hogy a víztől elpusztulnának, minden állat iszik vizet, ha szomjas és talál. Adj neki nyugodtan.

Persze ha nem akarsz kockáztatni, kérdezősködj a rodentologia.hu-n, sok tenyésztő jár oda, ők biztosan tudják.

2009. dec. 16. 16:54
 2/11 anonim válasza:
56%
persze hogy szabad!! különben honnan szerezné a folyadékot? a táplálékában nincs annyi... én mindig adtam neki, több mint 2 és fél évig élt, szeptemberben pusztult el:'(
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
lehet neki adni, HA amúgy nem kapna elég vizet a zöldségekből, gyümölcsökből, de ha eddig nem kapott, most se adj neki, mert felesleges. legyen neki mindig elég friss zöldség, gyümölcs, ne aggódj, nem fog szomjazni.
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Kell neki adni, de legegyszerűbb, ha önitatót szerelsz fel neki. Lehet akváriumra is kapni, olyan tappancsosat. Abból annyi vizet vesz magához, amennyit szeretne.
2009. dec. 16. 16:57
 5/11 anonim ***** válasza:
22%
picit adhatsz neki, de ne sokat,annyi folyadek van neki a zoldsegekben, almaban stb..gondold el egy ember 4liter viztol meghal, ha azt egyszerre megissza,mert felduzzasztja az agyat! teheat csak nagyon kis mennyiseget adhatsz neki,mivel o incifinci:-) 21/L
2009. dec. 16. 17:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt hörcsögöm, kapott vizet, volt neki önitatója. Nem halt bele egyik sem:D
2009. dec. 16. 17:06
 7/11 anonim ***** válasza:
persze h lehet én csak vizet adtam neki inni és élt és virult 2 évig
2009. dec. 16. 17:06
 8/11 anonim ***** válasza:

4 liter víztől meghal az ember, ha egyszerre issza meg, mert felduzzasztja az agyat? Na ne röhögtess... Meséld már el nekem léci, hogy a gyomromból hogy jutna közvetlenül az agyamba a víz? És még oda is írod a végére, hogy 21 éves vagy... komolyan mondom készen vagyok... ha 12 lennél, még el is nézném, de 21 évesen hogy lehet ilyen dologban hinni... Remélem visszatérsz és megválaszolod a kérdésemet.

De hogy a kérdésre is válaszoljak: Fontos, hogy a hörcsög állandóan ihasson friss vizet! Legyen itatója és legalább naponta cseréld a vizét. Tény, hogy sok folyadékot nyer a táplálékából, de tévhit, hogy nem kell neki víz.

2009. dec. 16. 17:29
 9/11 A kérdező kommentje:

Na hát akkor nem tudom miért találták ki, hogy nem lehet neki adni :)

Amúgy az előbb adtam neki egy picit, de nagyon nem jött be neki :D

Köszönöm mindenkinek a választ :)

2009. dec. 16. 17:30
 10/11 anonim ***** válasza:
az enyémnek van bennt önitató és iszik blőle
2009. dec. 17. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!