A tengerimalacom állandóan berreg szinte az egész malac rezeg. Miért csinálja ezt?
Szia!
Nekünk meg két fiú van, már két évesek, tesók. Vili és Marci. Ők is berregnek, és döcögve közelítik meg a másikat, aztán ugranak egyet és vad viháncolásba, kergetőzésbe kezdenek. Ők így kommunikálnak egymással. Én imádom ezt a berregő hangot. Meg ha adsz nekik olyan zöldséget, füvet, gyümölcsöt amit nagyon szeret, akkor reszeli a fogát, majd figyeld meg. :)
Amikor berregnek egymáshoz is dörgölődnek, szerintem ez csak a szeretet jele náluk, örül a társának. Örülök, hogy nem egy malacod van, ők nem szeretnek egyedül élni, depressziósak lesznek. Vagy ahol egy van, nagyon sokat kell vele foglalkozni.
Ezzel jelzi azt, hogy nagyon jól érzi magát és szereti a kis társát :)
Nekem is két lánymalackám van, ők is egyfolytában rumbáznak és burukkolnak:) Imádom, mikor ilyen kis bolondosak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!