Tengerimalacom mostanában feltűnően nyugtalan - legalábbis rendkívül sokat szaladgál, ezáltal viszont nem tudok tanulni, mivel állandóan serceg a forgács a lábai alatt. Mi lelhette, mit csináljak vele?
Szia:)az enyémet ne "olyan" megjegyzésnek vedd-nekemis van kettő malackám,és engem is néha már idegesítenek:D azt nem tudom miért csinálják mindenesetre biztos nem éhesek mert kaját azt kapnak eleget.olyan hirtelen mozdulók,azt mondták a kisállatkereskedésben...vagy ennyire félnek?össze vissza ugrándozik,és egyszer pont odapillantottam.:komolyan,akkor úgy felugrott,simán vizszintesen felemelkedett,,asszem az a popcorn.:D
nah ennyi szóval nem hiszem hogy van valami baja mármint nem kell engemis leoltani hogy akkor biztos nem értek hozzájuk..-.-
puszi és ird meg hogy van
nekem is van malacom,ő is szokott körbe-körbe rohangálni,amikor "megőrül" ezt általában este 11után csinálja utána elalszik,szerintem km hiánya lehet semmi extra..én hagyom hogy rohangáljon nem zavar.
a másik, a helyben ugrás én azt olvastam ,hogy azt jelenti h örül,vagy csikis
az enyém akkor ugrál,mikor cserélem a forgácsát vagy ha a combját vakargatom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!