Hogy értékelitek, hogy húsvétkor mindenki nyulat vesz?
Szerintem borzasztó, ha valaki ünnep miatt, vagy ajándéknak állatot vesz, mikor át sincs gondolva, hogy mi lesz vele, ez egy állat életéig tart.. stbstb..
Mert nem az van, nekünk is kiállatkereskedésünk van, 2 szemszögből tudom nézni, 1: a sok ember veszi a nyulakat, milyen jó pénz, 2: mit fog vele csinálni? nyúlpörkölt? át van ez gondolva? elmerjem adni azt az életet?
nekünk is volt gyerekkorunkban, odaadtuk mamáméknak, meg egy ismerősünknek.
Így felnőtt fejjel, már elítélem aki nyulat vesz a gyerekének, és a bérbeadást se tartom jó ötletnek, mert még azt fogja hinni, hogy bármit visszavihet amit megun.
Azon se csodálkoztam, hogy az állatkert már nem veszi be a megunt nyuszikat, hiszen olyannyira rájuk kaptak hogy nagy tételbe vitték be, ezzel nem tanul senki felelősség vállalást.
Aki tényleg nyulat szeretne és vállalja hogy akár 10évig is gondozza, annak mindegy, hogy mikor lesz nyula. (főleg ha várni kel rá hónapokat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!