Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Melyiket érdemes megvenni: a...

Melyiket érdemes megvenni: a tengeri malacot vagy a hörcsögöt?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 14:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha egész nap eteti és a malacnak nincs más lehetősége, hogy szórakozzon, akkor egész nap enni fog.

Takarítani kell, akkor nem büdös. A szőre nem hullik, ha egészséges.

2011. ápr. 11. 10:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerinted ez a válasz nem hasznos.

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:04

Ez igen!

Gratulálok Neked!

Egy aranyos kisállatról így vélekedni.Remélem jól lepontozott mindenki.Elhanyagoljátok a malacot,mivel gerinces állat ugyanolyan büntetés jár mint egy kutyáért.(Állatvédők)

[link]

Elkéne azt a malacot hozni Tőletek,szegény annyira szenvedhet az unalomtól,hogy belegondolni is szörnyű.

2011. ápr. 11. 11:30
 13/15 anonim ***** válasza:

"Hát sztem a malac undorító. Büdös, hullik a szőre nagyokat szarik hugyozik. Undi. És a feje is ocsmány."

Hát már bocs, de te egy barom vagy. A gondolatmenetedet folytatva te még nagyobbakat "szarsz", tehát te még ocsmányabb vagy.

Nem is értem, hogy lehet valaki ilyen véleménnyel egy imádnivaló malackáról. Nekem volt hörim is, szerettem nagyon, de egész nap aludt, tehát nem sok lehetőséget adott nekem, hogy játsszak vele... A malac legalább nem csak vegetál...vannak felismerhető reakciói, érzelmei. És lehet szeretgetni is.

2011. ápr. 12. 14:32
 14/15 anonim válasza:
VEGYÉL MALACOT!!! szeretetet tud adni, édes, barátságos kisállat. A hörcsög semmi szeretetet nem ad, ráadásul meg is harap.
2011. ápr. 12. 19:51
 15/15 anonim válasza:
TENGERIMALACOT !!! JOBB MINT A HÖRCSÖG AZ EGÉSZNAP ALSZIK ÉS 2 ÉVIG ÉL. SZERINTEM A TENGERIMALAC JOBB LEHET SZERETGETNI BETANÍTANI,CSAK ÉJSZAKA ALSZIK,VANNAK ÉRZELMEIK,MEG AZ A CUKI BENNÜK HOGY PUFIK.
2011. ápr. 13. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!