Dzsungáriai törpehörcsög szelídítése kb 3 negyed évétől?
Figyelt kérdés
Vettem ilyet kisállat kereskedésben, lány, és nem vad, csak félős, szeretném hogy minnél hamarabb a kezembe merjen mászni, olvastam tippeket, de ez kb 3 negyed éves (én onnantól gondozom), szóval lehet hogy máshogy megy, az is jó ha küldtök minnél több linket :) Olvastam az étel tenyérből való adagolásáról, meg hogy ha alszik békésen hagyjuk stb.2011. ápr. 8. 18:38
1/3 anonim válasza:
Ajánlott fiatalon venni, én 4 hetesen szereztem be, de nem mindegyik szelidíthető meg, példánytól függ, enyém most 1,5 éves de még mindig harap...Jó módszer ha beszélsz hozzá, szokja a hangod, kerüld a hirtelen mozdulatokat, kedvenc csemegéjével csalogathatod,és vedd ki minél többet szaladgálni, imádják! Előbb utóbb a kezedhez kellemes élményeket párosít például, futkározás vagy egy finom kaja! Nappal ne piszkáld, kb este 6 körül élénkül fel akkor viszont egész éjjel tevékenykedik..
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, harapni nem harap mint már írtam, futkározni még csak gömbben tette, de majd megoldom hogy anélkül is lehessen, nem tudom mi a kedvenc étele, ma a tenyeremből kiszedte, érdeklődő típus :) Beszélek majd hozzá (igaz ilyenkor furcsán érzem magamat)!
2011. ápr. 9. 11:17
3/3 anonim válasza:
én nem tudom hány évesen vettem a hörim (kislány) de egyből szeretett,és nem volt vad egy főnyeremény!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!