A tengerimalac ehet banánt?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 17:34
2/8 anonim válasza:
Igen, ha megeszi nyugodtan adhatsz neki majd ő eldönti hogy ízlik e neki vagy nem ha ízlik neki megeszi és nem lesz semmibaja!
3/8 anonim válasza:
Miért ne ehetne?
Az enyém a salátáért volt oda.
4/8 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok, alap hogy megeszi a salátát:)Enyémék salátán, magokon,almán,szénán,répán,uborkán, és néha paprikán élnek mindennap ezen él:)
5/8 anonim válasza:
Az enyém is szereti a salátát, és imádja a paprikát, uborkát, répát, paradicsomot, mandarint, banánt, cukkinit, sárgarépa zöldjét, petrezselyemzöldet, görögdinnyét, sárgadinnyét, és néha az ananászomból is kap egy darabkát, azt is szívesen megeszi. Az alma nem a kedvence, csak beleharap egyet-kettőt, de ott hagyja.
6/8 anonim válasza:
4.dik válaszoló vagyok amiket írtam azon kívül mindent megeszi mindegyik malacom a dinnyéért megbolondulnak:)
7/8 anonim válasza:
de jó most megkönnyebbültem bartátnőm malijának adtunk 1 csomót x)
8/8 anonim válasza:
Ezt minden malacos olvassa el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!