Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Állatkereskedésből nyuszi?

Állatkereskedésből nyuszi?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, vegyek tenyésztőtől, az a biztonságos, stb, ezerszer hallottam már, úgyhogy légyszi ezt ne mondjátok el még egyszer. Csomó tenyésztővel beszéltem itt a környéken, senkinek nincs olyan nyuszija, amilyet szeretnék, legalábbis a következő 2 hónapon belül biztosan nincs. Messzire meg nincs lehetőségem utazni érte.

És most jön a "nyusziszezon" az állatkereskedésekben. Vélemények?

2011. ápr. 6. 09:35
1 2
 11/12 anonim válasza:
Zoo centert ajánlom. 2 ismerősöm onnan vett 1-1 nyuszit. Fajtiszta volt mindkettő, semmi baja egynek sem. + ráadás hogy én is kérdeztem dolgokat a nyuszikrol mikor a tekim miatt vásároltam ott. Akitől kérdeztem pont nem értett hozzá csak annyit tudot mondani hogy mi a neme. Viszont oda hívott egy dolgozót és az egy litániát tudott mesélni a nyuszi tartásrol. Ez engem meggyőzött,és onnan veszem a nyuszimat júliusban.
2021. máj. 3. 21:27
 12/12 anonim válasza:
De a nyuszi megvásárlása után az orvos legyen az első utad
2021. máj. 3. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!