Honnan vegyek patkányt? És ketrecet?
lehetőleg Zala megye környékén de jöhet még : Vas Veszprém Somogy megyéből is.
ha lehet használtat és nem drágább mint 5000-ft (vagy ilyesmi)
köszi de szerintem a kisállatboltban szerintem drága
nálunk meg nincs tenyésztő...
legalábbis a környéken nem tudok...
Ketrecet webshopból is rendelhetsz, onnan minden belevalót is megrendelhetsz hozzá.
Pl. ez megfelelő: [link]
De sok webshop akad még, googlezz rá ketrecekre. Vaterán, meg apróhirdetéses oldalakon olcsóbban is kapsz használtat, az is megteszi.
Patkányt mindenképp tenyésztőtől vegyél, első 4 patkányom kereskedésből szereztem, vicces hogy mindről kiderült hogy pont ellenkező nemű mint amit kértem. na meg beteg, egyik meg is halt 6 hónaposan, rengeteget kellett őket dokihoz vinnem, szerintem te nem szeretnél ezekkel bajlódni, úgyhogy tenyésztőt keress, ha kell utazz fel Pestre érte, vagy valaki aki arra jár hozza el neked.
Szia! ha még aktuális, tenyésztek patkány,és folyamatosan vannak elvihető kicsik-közepesek. a választék:dumbó-fülű,kopasz,rex, színben meg szinte bármilyen a fehértől a feketéig.
Szombathely
06-70/580-2943
domtamas@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!