Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Cukormókust vagy Csíkos mókust?

Cukormókust vagy Csíkos mókust?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szerintetek cukor vagy csíkos mókust válasszak? melyiket lehet jobban megszeíditeni és hogyha kiengedem nem veri e le a dolgokat melyik " nem harap " értitek melyiket lehet jobban "gyöntölni" melyik marad meg az ölembe vállamon stb.
2011. ápr. 5. 14:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
a cukormókus nagyon szelíd és aranyos. Délután is. Csak kellene kettő.
2011. ápr. 6. 17:15
 12/18 A kérdező kommentje:
a délután mit akar ? 2-3 vagy 5-6 ? :D és ha felköltöm olyan 1-2 fele nem lesz " mérges " érted/titek
2011. ápr. 6. 19:07
 13/18 anonim ***** válasza:
Vegyél tengerimalacot.
2011. ápr. 7. 07:52
 14/18 A kérdező kommentje:
a tengerimalac mióta mókus ?... nem igaz ha írsz valamit a kérdésre válaszolj már...
2011. ápr. 7. 12:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a mókusra is lenne valami kifogása a családnak, sőt, ahogy elnézem az eddig tartottakat, vele lenne a legnehezebb dolgod.
2011. ápr. 7. 14:49
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Kétszer is válaszoltam már neked normálisan.

A mókusnak is van szaga. A csíkos mókus hajnalban úgy tud zörögni, hogy felébreszti a családot. Nehezebb megszelídíteni mint mondjuk egy tengerimalacot, vagy nyulat. A cukormókus meg kora délután alszik és az neked nem jó.

Ezeket megnézve nem való neked mókus. Úgy veszem ki szavaidból, hogy az a tipikus kamasz vagy, aki fellángol egy állat iránt, mert "Olyan éééééééédes, meg olyan ariiiiiiii!" és amikor szembesül azzal, hogy milyen "negatív" dolgok járnak vele, akkor már nem is olyan éééééééédes és ariiiiiii.

2011. ápr. 7. 15:36
 17/18 A kérdező kommentje:
Tévedsz ! egyébként most vettük meg a cukormókust nagyon aranyos igaz még nem szelíd
2011. ápr. 7. 16:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha esetleg így 4 évvel később még nézed a kérdést, esetleg le tudnád írni a tapasztalataidat?:) Érdekel hogy végül hogyan alakultam a dolgok, mert a jövőben én is szeretnék majd.
2015. szept. 24. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!