Most, ahol voltam vásárolni, csak drága fából készült darabok voltak, amik ráadásul jó nagy helyet el is foglalnak a ketrecből. Mennyire fontos, hogy legyen házikója? Nem felesleges?
2011. ápr. 5. 13:53
1/7 anonim válasza:
Az enyémnek nincs.
De a szobámban van egy 6 darab karton dobozból álló kis "palota" neki. Imádja! Szeret benne bujkálni, délelőtt ott alszik. Ha megijed odamegy, és egy idő után jön ki.
Az első napokban ajánlják, de az a baj, hogy mivel meg van ijedve, csak ott lesz benn, és esélyed se lesz vele összebarátkozni, mert nem fog kijönni. Szóval ne rakj a ketrecébe, csak kívülre. :)
Ha kérdésed van, írj!
2011. ápr. 5. 14:04
2/7 anonim válasza:
Feleslegesnek biztos nem felesleges, kis rágcsálók szeretnek vissza húzódni, elbújni...nekem hörcsögöm van mondjuk, de ő a nappalt szinte abba tölti... fa háza van, de ugy tudom vannak olcsóbbak is műanyagból stb...
2011. ápr. 5. 14:06
3/7 anonim válasza:
Megmondom őszintén, az enyémnek volt (dobozból, házilag), de nem ment bele, így kivettem. A ház azért fontos, hogy el tudjon bújni, búvóhely a búvóhelyen belül. Ha a nyuszid olyan helyen van, hogy nem érzi szükségét az elbújásnak, akkor nem kell.
2011. ápr. 5. 14:11
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor nem ragaszkodom hozzá, majd meglátjuk kell-e. Lenne még egy kérdésem: érdemes valami rongyot vagy ilyesmit betenni neki fekvőhelynek? vagy akár a ketrec mellé a földre, ahova fekhet, ha kijön?
2011. ápr. 5. 14:57
5/7 anonim válasza:
Próbáld meg, nem hinném, hogy ráfekszik, de nincs kizárva. A nyuszik mindig tudnak meglepetéseket okozni.
2011. ápr. 5. 14:58
6/7 anonim válasza:
Rakj be neki egy kivágott cipődobozt, ha szereti akkor maradhat, nálunk a háza tetején aludt. Rongyot belülre nem kell tenni, de a ketrec elé érdemes, hogy ne csússzon el ha kijön (a miénknek rongyszőnyege van, mert laminált lapos a szoba).
2011. ápr. 5. 20:25
7/7 anonim válasza:
Még az előző kérdésedre reagálva: a mi nyuszijainknak van háza, és szeretik is, de nem belebújni, hanem ráülnek a tetejére és onnan szénáznak. Soha nem bújnak bele, de a kisebb nyuszi szokott rajta szundikálni. Egy 100x50-es ketrecben, ha nem használja, kár a helyet foglalni, de nekünk 1mx1m-es ketrecünk van, abban bőven elfér.
A nyuszik nem igénylik a külön fekvőhelyet. A mieink a műanyagon szeretnek szundikálni, és másoktól is azt olvastam, hogy az övéké is. Épp ezért nem sok értelmét látom például a nyusziágynak sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!