Húsvétra kapok egy (vagy kettő) nyuszikát. Nagyon szeretem őket, de félek hogy ők is megvadulnak, mint az eddigi többi. Hogyan lehetne megszelidíteni őket? Én egy nagyon nyugis, gyimakolnivaló nyuszit szeretnék, aki nem karmolászik mindenfelé.
köszönöm ezt a "kedves" hozzászólást, de én azér gépeltem meg fogalmaztam itt egy csomót(+ próbáltam annál a hüjje 250 karakternél kevesebbet írni), hogy választ kapjak a kérdésemre.
THX
Hogyan lehet megszelidíteni?...H O G Y A N L E H Et....mostmár rájöttél.?
nem akarok bunkóskodni, de ez így nem muri
Szia,nekem éveken át voltak nyuszijaim, de tavaly elpusztult az utolsó és akkor megfogadtam,hogy soha többet. Pont emiatt,hiába foglalkoztam velük sokat, "vadak" voltak. Egész nap nem lehet szabadon, ott sínylődtek a ketrecben, a szívem szakadt meg. Szerintem emiatt is vadulnak meg...bevallom,nagyon ritkán hallottam olyanról,hogy szabadon tartanak nyuszikat.
Sok sikert és kitartást, remélem segítettem valamit :)
úúú...sajnálom.
mi is ketrecben tartottuk őket, bár lehet a mieink is attól vadultak meg...
csak a mieink nem haltag meg(szerencsére) de a hideg idő közeledtével mindig visszavittük őket a tenyésztőhöz...
még1x sajnálom
van kutyám:)
képzeld valamikor egy szerre volt kutyám, cicám és nyulam, mégis mindannyian tök jól összehaverkodtak:)
am én inkább hosszúfülü nyulat szeretnék...azok olyan cukik:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!