Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mitől lehet ez a seb?

Morf kérdése:

Mitől lehet ez a seb?

Figyelt kérdés

Pici tengeri malacomon sebeket véltem fellelni. (kb 2napja)2-nél figyeltem meg ezt a jelenséget. Az egyiknek halvány ez a seb és van a hasán meg egy kicsit a lábánál. A másiknak csak a hasán, a köldök körül (nála nagyon vörös mint ha gyulladt lene). Berakok egy képet, kérem aki tudja mi ez írjon nekem. Egészséges szép kis malacok, eszenek, mozognak nem látni semmi komolyat. De azért nagyon aggaszt.

Egy kép róla:

[URL= [link]

Uploaded with [URL= [link]

2011. ápr. 2. 21:25
 1/3 A kérdező kommentje:
kép róla: [link]
2011. ápr. 2. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Annyira nem aggaszthat, ha orvosnak nem mutattad még szegényeket... Távdiagnózist meg hiába vársz, itt egyikünk sem médium állatorvos, sajnálom.
2011. ápr. 2. 23:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Komolyan tőlünk vársz diagnózist? Futás a dokihoz, mutasd meg neki őket, maximum ad rá valami kenőcsöt!
2011. ápr. 3. 14:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!