Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A nyuszim 'megdugott' egy...

A nyuszim 'megdugott' egy labdát. Ez azt jelenti h fiú?

Figyelt kérdés

Mert akiknek elmeséltem, mondták, h pl. kutyáknál a lány kutyusok is szoktak iet csinálni..

állatorvosnál vtunk, de még pici vt akkor és azt mondta nem lehet mgé megállapítani,de valszeg lány

2011. márc. 22. 21:08
1 2
 1/12 anonim válasza:
Lány nyuszi nem dug labdát szerintem. Laikus vagyok a témában. :-)
2011. márc. 22. 21:19
 2/12 anonim ***** válasza:
Az enyém is megdugja a labdát bak (fiú)
2011. márc. 22. 23:16
 3/12 anonim ***** válasza:

ne viccelj már, amikor mi a tenyésztőtől elhoztuk a mienket, vidáman meg tudta mondani az összes nyuszi nemét 6 hetesen, simán meg lehet állapítani, ha valaki ért hozzá!

ha ivaros tüneteket produkál, akkor meg jócskán meg kéne már tudni állapítani a nemét.

Az elválasztáskor viszont a bakok ivarnyílása O, a nőstényeké inkább V alakú. Ha még mindig nem vagyunk biztosak a dolgunkban, enyhe nyomással láthatóvá tehető a hímek pénisze

2011. márc. 23. 00:39
 4/12 A kérdező kommentje:

hát igen, nekem is furim, h azt mondták többen is, h lány kutyűk is szoktak ilyet csinálni..-.-'

amúgy simán kinézem, hogy nemért hjozzá az állatorvos, mert ahova eddig jártunk(most már nem fogunk), 3x vtunk, mind a 3x más orvos vt és mind a 3 más félét mondott bmiről, amiről kérdeztük..vagy anmiket itt olavstam neten tenyésztők oldalán meg olyanok hozzászólásait, akiknek régóta van nyusziuk és orvos teljesen mást mondott-.-

2011. márc. 23. 08:11
 5/12 Platypus ***** válasza:
Már láttam nőstény nyulat amint meghágja a baknyulat. Nem tartom túl valószínűnek, hogy egy nőstény rámozduljon egy labdára is, de nem kizárt a dolog.
2011. márc. 23. 14:01
 6/12 anonim ***** válasza:

hát, nem sok nyulas doki van, de ha van lehetőséged, akkor keress olyan dokit, aki ért hozzá, mert ha valami baj van, akkor legalább tudod, hogy a nyuszi jó kezekben van!

a torpenyul.hu-s oldalon találsz nyulas dokikat

2011. márc. 23. 15:32
 7/12 anonim ***** válasza:

EGY LABDÁT????????????? TE JÓ ÉG!!!!!!!!!!!!

Az kemény!!!!!!!

(am a lány kutyák akk csinálják ezt ha párzási időszak van)

Szentem fiú (bak)

2011. márc. 24. 13:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Ismerek egy lány akinek bizonyítottan nőstény nyuszija van(4-6 éves körül van) és ő meg a mamuszt szokta meghágni.szóval ez alapján nőstény is lehet.de nézze meg olyan aki hozzáértő,pl. vmi ismerős akinek van volt nyuszija és ért hozzá.
2011. márc. 24. 13:54
 9/12 anonim ***** válasza:
a kutyáknál a ladbadugás az az jelenti, hogy ő a falkavezér, és hódoljanak be neki. szóval dominancia jele. nyulaknál meg... ehh... passz . de egy 6 hetes nyúlról is meg lehet mondnai hogy bak vagy nőstény , eléggé béna az az állatorvos, bocsi.
2011. márc. 24. 14:18
 10/12 anonim ***** válasza:

Hülyeség. Ettől függetlenül bőven lehet láőny nyuszid.

Az ivarosodási korban lévő nyusziknál nagyon összemosódnak a nemek közötti különbségek. És ivartalanítani kéne a nyuszidat különben kb 4 év koráig fog élni és addig is betegen.

2011. márc. 24. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!