MultiFit tengerimalac táp csipkebogyóval. Mennyire jó minőségű? Adnátok a ti cocáitoknak?
van benne szárított csipkebogyó,szotyi,zöld valamit, narancssárga valamik,gyógynövények. Igen, c-vitaminos. Már nagyon ajánlgatták nekem, hogy egészséges a malackáknak, és ahogy az első válaszoló is írta, azt mondták fényesebb lett a bundájuk ettől a táptól.
Szóval, akkor kimerhetem mondani, hogy jó minőségű?:)
Hááát, a szotyi miatt kicsit necces (a malacok nem tudják olyan ügyesen kibontani a héjas magvakat, mint pl. a hörcsögök, így sokszor megeszik a héját is, ami felsebezheti belül a száját, de szerencsétlen esetben akár a nyelőcsövét is, megakadhat a belében stb) Valamint a narancssárga valamiről is az a gyanúm, hogy színezett száraz kenyér.
Inkább valami ilyesmit javasolnék:
Köszönöm utolsó:) Lehet kiszedegetem a szotyit belőle akkor(nincs benne sok:D) most megeszik ezt, aztán veszek nekik másikat:)
Amúgy az van a zacskójára írva hogy színezék és cukor mentes:D Meg ahogy megszagoltam, olyan illata van mint a két napos friss szénának:) De ha te azt mondod, akkor váltok:)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!