Kinek van dzsungáriai törpehörcsöge? (folyt. Lent)
Szeretnék egyet. Etetéssel, tartással kapcsolatban mindent tudok.
Arra lennék kíváncsi, hogy könnyen szelídíthetőek? Volt már aranyhörcsögöm, de ő vad volt, pedig soha nem bántottam.
És hányat tartsak? Hogy érzi magát jobban?
Szia!
A törpehöri magányos állat inkább!
Mi mikor vettük,mutatta az eladónő,hogy melyik nyugisabb és melyik mozgósabb.
Arra figyelj,hogy mikor ettél,mindig moss kezet,mivel nagyon rafinált állatka és megérzi rajtad az ennivaló szagát és megharaphat!
Nekem van 4
A két "öreget" már felnőttként kaptam, egyáltalán nem sikerült kézhez szoktatnom őket, a fiú kifejezetten vadálat :(
A kicsijeik nálam születtek,miután kinyílt a szemük "fogdosni" kezdtem őket,hihetetlen aranyosak és kezesek. Mikor megszökött az egyik akkor simán visszajött a kezembe az ágy alól :)
Tehát szerintem ha kicsit szerzel be akkor nagyon kezes állatok tudnak lenni.
ÉS egy elég.....magányos állatok, nálam a két testvér sem tűri meg egymást mióta felnőttek. Pedig egyneműek.
A fiú és a lány elég jól megvannak (veszekedés persze előfordul) de akkor számolni kell a jövevényekkel...
köszi, az eddigi válaszokat!:)
Első nagyon édesek a hörik:)
Én mindenképp kicsit szeretnék venni, és kézhez szoktatni. Lehet, hogy nem is állatkereskedésben veszem, mert azok általában vadak.
köszi a választ!
Hát maximum egyszer-kétszer megharap:P nagy kárt úgysem tud bennem tenni.
Mondjuk nem kellemes, már harapott meg hörcsög!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!