1. Nektek melyik színű lógófülő kosorrú törpenyúl tetszik? 2. Ezek a nevek jók? Melyik a legjobb?
1. Kíváncsi vagyok kinek melyik színváltozata tetszik, úgyhogy légyszíves írd meg a véleményed!:)
2. Egy bak lógófülő kosorrú törpenyuszim lessz.Ezek közül a nevek közül szeretnék nevet adni neki: Boomer, Malibu, Tequila, Cola, Jojó, Blueberry, Punky, Brandon, Diesel, Choko, Lucky, Bunny. Légyszíves válassz egy nevet ezek közül és írd meg melyik név tetszik a legjobban. Ezzel sokat segítesz. Ha esetleg van olyan név ami neked nagyon tetszik és ezekhez hasonló azt se bánom, ha megírod. Legalább még egy név kerül a listámhoz.
Köszönöm előre is mindenkinek aki válaszol! :)
Én a legjobban a zsemleszínűt szeretem, szerintem az a legaranyosabb. Akkor lehet Mogyi, Mazsi, Zsemi vagy Zsömi, Mandula, vagy ilyesmi, ami a színéhez illik, de látom, te jobban szereted a idegen neveket.
Még a "harmadolt nyuszi" nagyon édes, akinek fehér-fekete foltos a buksija, fehér a felsőteste és fekete az alsóteste.
A felsorolt nevek közül nekem a Jojó tetszik a legjobban. Egyébként az én nyuszim barna, Kókusz a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!