Vad törpehörcsög? Olyan 1,5 hete vettük, nem tudom az eladó, hogyan tette be a dobozba, de itthon már "morgott" mikor kivettem.
Kézhez szoktatni úgy tudod, hogy gyakran adsz neki valami finomságot a kezedből, így megszokja az illatodat. Amikor ki akarod venni a ketrecből, először mindig simogasd meg a hátát óvatosan, nehogy megijedjen. Ne kapkodd a kezed soha, mert ha megijeszted, esetleg megharaphat. Hamar meg fog szokni, ne félj =D
Úgy kell hörcsögöt vásárolni h bedugod a kezed hozzá és ha jó a reakciója akkor viheted. én meg is fogtam annak idején..
de fogadd meg az előzők tippjét.
Szia!
Nekem is pontosan ugyan ez a problémám, ugyanúgy kerreg vagy én nem tudom milyen hang ez, de picit közelebb rakom hozzá a kezemet és megengedi hogy megsimogassam a fejét, vagy a hátát(ez kb.3 nap eltelte után), de az hogy megfogjam az még lehetetlennek tűnik... remélem idővel megszeret ^^.
csatlakoznék az előttem szólókhoz, hogy próbáld meg kézből adni neki a répát, almát ,magvakat amit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!