Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Újszülött tengerimalac? SOS!

Újszülött tengerimalac? SOS!

Figyelt kérdés

Ma született kis tengerimalacunk,és az anyuka nem foglalkozik vele,pedig olyan kis elevennek tűnik. Tehát nem tud így enni szegény,és a testmeleg is hiányzik. Ilyenkor mit lehet tenni? vmit lehet neki adni enni?

Előre is köszi a válaszokat!

2011. márc. 15. 12:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

13:10:

Azért 43%-os mert ebben a profilomban (Closet Monkey) mindig ökörségeket írok. Van egy másik profilom is ami 86%-os, viszont most ebbe voltam belépve, de ez annyira segg mindegy...

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__542594-ba..

Itt egy link, szintén ezen az oldalon, mások is jártak már így (én is), és csak a figyelmét szerettem volna rá felhívni, hülye.

2011. márc. 15. 13:20
 12/15 anonim ***** válasza:

hagyd ugy ahogy most van,ahogy szokott lenni máskor is,ne vidd el onnan amit megszokott

az előbbi link amit az értelmes emberke linkelt pedig annyi az egyszerű magyarázat,hogy a méhlepénytől volt véres az anyamalac,a kicsik pedig vagy halva születtek vagy életképtelenek voltak

hörcsög eszi meg az életképtelen kicsinyeket

olvass utána mielőtt hülyeséget irsz

kérdező: most hgyd őket nyugodni,ne legyen rájuk hideg semmiképp

közben pedig olvasgasd el a gemonos linknek a többi oldalát arról hogy hogy kell a tengerimalaccal bánni,mit kell neki adni,stb

de kérdezz nyugodtan itt is

2011. márc. 15. 13:32
 13/15 anonim ***** válasza:
hogy vannak?
2011. márc. 16. 21:09
 14/15 A kérdező kommentje:

meghalt..:(

próbáltuk etetni ahogy le volt írva,de sajnos nem akarta megenni..:(

2011. márc. 18. 11:15
 15/15 anonim ***** válasza:

mert meg kellett volna fogni erősen a fejét,és beletuszakolni...első 2 nap én is kényszeritettem,nem tátotta magától a száját...

tanulság: NE HAGYD HOGY VEMHES LEGYEN A MALAC

NE TARTS EGYÜTT FIÚT ÉS LÁNYT VAGY IVARTALANITSD A FIÚT

felelőtlenség "tenyészteni2 őket...tudom,cuki meg minden,de nagy részük belehal

ezt persze visszavonom ha emhesen kaptad,akkor sajnálom hogy igy jártál,én is igy jártam

2011. márc. 18. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!