Egy tengerimalac ketrecbe lahat aranyhörit vagy patkányt rakni?
NEM!!!!!!!!Teljesen rossz elgondolás!!!!!!Minden állatfajnak más az életritmusa,táplálkozása és egymás jelzéseit "beszédét" sem értik!Eleve a patkány ragadozó!
Egy tengeimalac csak is egy másik t.malaccal lehet boldog(nyullal sem jó tartani!!)Két EGYNEMŰ tartása a megfelelelő de arra figyelni kell,hogy legalább fél év korkülönbség legyen köztük és akkor a dominencia már adott.Egy felnőtt mellé frissen elválasztott (4-5 hetes),pici mellé pedig egy idősebb a jó társítás.Mivel a természetben az egész konda rész vesz a fiatalok nevelésébe,így a hímek is ösztönösen elfogadják és védelmezik a kicsiket.Külön neműek tartása rengeteg komplikációt és veszélyt jelenthet a nősténynek és piciknek.
A patinak és a hörinek 1cm rácsméret kell, a nagyobb lukon simán kimászik.
Én obiban vettem nyúlrácsot tekercsben 5 ezerért kb 50cm széles és 10 méterhosszú rács van benne, ezt lehet vágni csípőfogóval aztán rádrótozod a nagy ketreced rácsára például.
Utolsó előtti!
Nem azt kérdezte, hogy együtt lehet e tartani a hörit a patkányt meg a malacot.Hanem azt, hogy tengerimalacnak való ketrecben lehet e tartani patkányt vagy aranyhörcsögöt.Értelmezni kéne a kérdést!
Egyébként lehet.
Bocsi(kérdezőtől!!)tényleg figyelmetlen voltam!!Ennél nagyobb tévedésem ne legyen az életembe!
Tengerimali ketrecből simán kiszökik a höri de az a rácsos megoldás tényleg ötletes.Patkányokat nem ismerem közelebről(sajnos) de gondolom egy jó nagy(120-as) t.m ketrecben jól ellennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!