Mikorra fogadják el egymást?
Sziasztok!
A mai nap vettem barátnőmnek születésnapjára egy hím dzsungáriai törpehörcsögöt.6 hetes volt.
Ő előtte egy nappal kapott egy nőstény dzsungáriai törpehörcsögöt.A hím pár nappal [2-3] fiatalabb a nősténynél.Ugye vittem hozzá ma a születésnapjára a hímet.
Beleraktuk az akváriumba a nőstény mellé.
Az elején szagulgatták egymást meg hasonlók.
Aztán egy picit elkezdtek "verekedni".
De ez a "verekedés" annyiból állt,hogy mind a 2 hörcsög oldalt feküdt,és mint a "k*csög karate",azaz csak így a mellső végtagjaikkal ütögették egymást.Ez kb 3x volt.
Közben még a nőstény cincegett.
Ez volt 16:00-16:30 között.
Aztán pedig már teljesen együtt ettek,aludtak,stb.
Lehetséges,hogy nem lesz már komolyabb "verekedés",stb?
Megszokhatták egymást ennyi idő alatt?
Remélem igen.Nem örülnék neki,ha megharapnák egymást,stb.
Csak normális,hozzáértő válaszokat várok.
Aki nem a kérdéssel kapcsolatosan ír,jelentem.
Köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok
Tudom,azt is tudjuk,hogyan kell majd ezt kezelni.
Csak figyelni kell, hogy ne szaporodjon egymás után sokszor, mert az anyahörcsögneknek kell pihenő.Ha sokat szaporítanánk egymás után akkor előbb utóbb megölné a kölykeit
És azt hogy oldjátok meg hogy ne szüljön sokszor egymás után? Nem olyan egyszerű azért ez a dolog...
A hörcsög magányos állat, nem kell feltétlenül párban tartani, 2 ketrec is megoldás (talán a legjobb).
Lehet,hogy hülyeség volt egyberakni őket?:(
Pedig olyan jó lett volna :/
Előző vagyok
Szerintem mindenképp szedjétek őket szét. A 2 ketrec jó megoldás, vagy az egyiket ajándékozzátok el.
Meg is ölhetik egymást ha össze vannak zárva, + a hörcsögmama akkor is megölheti a kicsiket ha stresszes, vagy valami nem megfelelő neki.
Hát szerintem ez lenne a legjobb, már amiatt is mert nem azonos neműek. Ha ki is jönnének egymással, nem tudnátok megakadályozni azt, hogy kicsik szülessenek.
A nagy átlag szerint nem igazán fogják szeretni egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!