Kis időre sem engedhetem őket össze?
Figyelt kérdés
Az egyik tengerimalacom szerintem atkás, holnap visszük el az állatorvoshoz, és addig külön tartom őket. De kis időre sem engedhetem őket össze?2011. márc. 6. 13:06
2/4 anonim válasza:
Ha meg akarod őt is betegíteni, akkor hajrá. Csak van annyi eszed, hogy beteg állatot nem viszek egészséges mellé,mert akkor az egészséges is megbetegedhet.
Emberre is le lehet fordítani ;) Ha beteg vagyok, nem megyek át a rokonokhoz körbe tüsszögni őket.
3/4 anonim válasza:
összeengedheted őket de akkor holnap 2 malacot viszel állatorvoshoz-.-"
4/4 A kérdező kommentje:
Ígyis-úgyis elviszem őt is, mert mikor megvettem mellé a malacot, csak kis idő után vettem észre, h meg van fertőzve. És a biztonság kedvéért mind a két malacot elviszem. De köszönöm a válaszokat.
2011. márc. 6. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!